OTTO KLAP, musicus & dirigent - Prive (verkort) Filmportret.

 

Ik heb het genoegen gehad om deze bijzondere en zeer gepassioneerde man te mogen filmen voor een prive filmportret. Ik was nog helemaal niet klaar met filmen, toen hij onlangs toch plotseling overleed (maart '18) .

Het was een eer om met hem te werken en door hem ben ik weer opnieuw én op een andere manier naar klassieke muziek gaan luisteren! (In verband met privacy staat hier een verkorte versie.) 

 

In de Volkskrant staat een mooi 'in memoriam' stuk: Het eeuwige leven: Otto Klap (1925-2018)

 

 

Ria Ballast, weduwe van Otto Klap:

Dank Colette voor deze mooie herinnering aan mijn man. Hoewel we niet konden vermoeden dat hij zou overlijden in de periode dat je hem aan het filmen was. Op de een of andere manier wist hij door zijn enthousiasme voor muziek, zijn interesse in de mensen die hij kende, velen uit een put te kunnen halen en op een goed of nieuw spoor te kunnen zetten. Iets waarvan hij zich niet bewust was, maar wat wel zo werkte. Zijn passie voor muziek is heel zichtbaar in deze film. Af en toe kijk ik er weer naar en besef me dan de waarde van zo'n filmportret; ik ben er zo blij mee!

Ik wens iedereen zo'n mooie herinnering aan een geliefde.

 

Voor interesse in of meer informatie over een prive filmportret, stuur gerust een mailtje naar mailtje@coworksfilm.nl.